Све категорије

Вести изложбе

Ти си овде : Почетна> Вести > Вести изложбе

Како се користи кровни опшив?

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 68

Уз континуирано побољшање животног стандарда људи, многи нови производи се стално представљају пред очима људи. Кровни опшив је један од нових производа, који може задовољити потребе корисника за хидроизолацијом, па се брзо учврстио на тржишту. Дакле, како користити кровни бљесак? На шта треба обратити пажњу када користимо кровне оплате? Следећи уредник ће вас навести да разумете.
Како користити кровне оплате
кровне оплате се користе по редоследу мешања, фарбања, очвршћавања, заштите и прегледа. Пре употребе кровни плашт је потребно сипати у посуду за мешање и не може се сипати одједном. Мора се мешати док се сипа. Време мешања је пожељно 3 до 5 минута, а затим мешајте док не буде грудвица или честица. Било је доступно.

Слике КСНУМКС

1. Потпуно промешати боју
Кров се мора потпуно промешати пре употребе. Прво сипајте течне адитиве у чисту посуду за мешање, а затим полако сипајте премаз у наведеној пропорцији уз мешање. Добро мешајте 3 до 5 минута док не остане грудвица. Ниво без честица је у реду и мора се потрошити током радног времена. Такође можете користити машине за мешање, обично 400 до 500 о/мин.
2. Третман подлоге
Можете користити ваљке или четке да равномерно распоредите мешану суспензију на третирану подлогу. У процесу фарбања потребно је одлучити да ли ћете фарбати 2 слоја или више од 2 слоја у складу са окружењем коришћења и захтевима перформанси. Генерално, дебљина водоотпорног слоја је 1 мм, док је дебљина спецификације подземне инжењерске конструкције дуга 1.5-2 мм.

Слике КСНУМКС

3. Одрадите добар посао другог слоја кровне облоге
Након завршетка првог слоја фарбања, морате сачекати да се мало осуши и не лепи за руке, а затим нанети други слој фарбања, што обично траје 1 до 3 сата, али конкретна ситуација зависи од основне површине. . Зависи од густине и температуре у то време.

Слике КСНУМКС